Faladurjeva selekcija 2020

Datum

Čas

13:00

Lokacija

Best Western Hotel Slon Ljubljana

Vabim Vas na prvi ekskluzivni predstavitveni dogodek v Ljubljani z izbranimi produkti, vinom, pivom, ginom in sokovi Vipavske doline. Zagotovi si svoje mesto. Na voljo je samo 70 vstopnic. Z nami bodo:
Fedora, Lepa Vida, Štokelj, Bizjak, Miška, UoU, Čuk, Jangus, Mulit, Sokovi Metka, Pivovarna Pelicon, Bratinov Gin in Sirarstvo Orel

V Faladurju že več kot 6 let skrbimo za bogato ponudbo vin in ostalih produktov Vipavske doline. Naša ponudba temelji na kakovosti in izbranih produktih, ki so plod tradicije in izkušenj vipavskega proizvajalca. Številne gostilne širom Slovenije nam že vrsto let zaupajo in so glavni razlog za odločitev, da letos prvič organiziramo B2B dogodek na katerem bomo predstavili izbrano ponudbo Vipavske doline.
Med več kot 250 različnimi produkti v naši ponudbi smo izbrali vinarje in produkte, ki imajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.
Na dogodku boste imeli priložnost sestankovati z desetimi vinarji, pivovarno, destilarjem in pridelovalko sokov.
V želji, da Vam ponudimo čas in prostor za pogovor ali pokušino s ponudnikom, ki ga drugače redko ali težko srečate med vašimi napornimi delavniki, smo Vam omogočili terminske rezervacije sestanka s ponudnikom.

Kako pristopiti k dogodku?
Faladurjeva selekcija bo potekala v obliki kratkih sestankov. Vsak ponudnik oz. pridelovalec bo imel svojo mizo, za katero se bo predstavil, k njemu pa bodo pristopali potencialni kupci – gostinci. Namen teh sestankov je vzpostaviti čim več stikov in izmenjati informacije o ponudbi in povpraševanju.
Zaželjeno je, da si termin rezervirate v naprej. Ob vnosu podatkov, dodajte še zanimanje za posameznega vinarja. V kratkem vas bomo kontaktirali in se z vami dogovorili o podrobnostih.

Namen dogodka je sklepanje naročil za dostavo lokalno pridelanih živil in še posebej sklepanje konkretnih dogovorov za načrtovano pridelavo in predelavo v letu 2020.

Vabimo Vas, da svojo prisotnost potrdite na zgornji povezavi, ali pa si o dogodku preberete več na naši spletni strani spodaj.

Obišči našo Facebook stran
Pridruži se